Tietosuojaseloste

Kuuloliike Noora Kultarinta Oy:n tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste koskee Kuuloliike Noora Kultarinta Oy:n verkkosivuja. Kuuloliike Noora Kultarinta Oy käsittelee verkkokaupan asiakkaiden henkilötietoja yhteydenottopyynnön käsittelemiseksi ja asiakassuhteen hoitamiseen. Lisäksi käsittelemme verkkosivuvierailijoidemme tietoja analytiikkatarkoituksiin.

1. Rekisterin pitäjän tiedot
Kuuloliike Noora Kultarinta Oy
Turuntie 4, 24100 Salo
puh. 040 010 6860
Y-tunnus: 2723331-4

Asiakasrekisteristä vastaava henkilö:
Noora Kultarinta
noora@kuuloliike.fi

2. Mitä tietoja keräämme?
Pääsääntöisesti saamme tietosuojaselosteen mukaisesti käsiteltävät henkilötiedot ajan varaamisen yhteydessä henkilöiltä itseltään. Tekniset analytiikkatiedot tallentuvat vierailun yhteydessä automaattisesti.

Ajanvaranneista henkilöistä keräämme alla löytyvät tiedot:
• Etu- ja sukunimi
• Sähköpostiosoite tai puhelinnumero
• Ehdotettu päivämäärä ja kellonaika
• Henkilön antamat lisätiedot huomioitavaa -kohdasta

Verkkosivuston vierailijoista mahdollisesti keräämämme tekniset tiedot:
• IP-osoite
• Käyttöjärjestelmä ja laitetyyppi
• Sivuhistoria

3. Miksi käsittelemme henkilötietoja?
Käsittelemme keräämiämme henkilötietoja pääsääntöisesti voidaksemme palvella asiakkaitamme, hoitaaksemme sopimussuhteeseen perustuvat velvollisuutemme, ja/tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Käytämme käsiteltyjä henkilötietoja myös yrityksemme ja asiakaspalvelumme kehittämiseen eteenpäin esimerkiksi analytiikan tarjoamien tietojen kautta.

Asiakkaiden tietoja voidaan käyttää asiakaspalveluun, viestintään ja asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitämiseen. Jos otat yhteyttä meihin sähköpostitse, käytämme annettuja tietoja kysymyksiin vastaamiseen ja mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen sekä viestisi käsittelyyn.

Sinulla on oikeus pyytää lisätietoja ja/tai peruuttaa suostumuksesi tietojen keräämiseen, koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

4. Kuinka säilytämme henkilötietoja?
Keräämämme henkilötiedot säilytämme tietosuojalainsäädännön vaatiman ajan sekä/tai niin kauan kun se on yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyllistä esimerkiksi asiakassuhteen ajan.

Säilytämme henkilötietojasi EU-alueella, emmekä siirrä niitä ETA-alueen ulkopuolelle.

5. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?
Pääsääntöisesti emme luovuta henkilötietoja Kuuloliike Noora Kultarinta Oy:n ulkopuolisille henkilöille, paitsi alla mainituissa poikkeustapauksissa.

Oikeudellinen syy
Voimme luovuttaa henkilötietoja Kuuloliike Noora Kultarinta Oy:n ulkopuolisille osapuolille, jos pääsy henkilötietoihin on tarpeellista soveltuvan lain, sääntelyn tai tuomioistuimen päätöksen noudattamiseksi; petoksen, identiteettivarkauden, rahanpesun, terrorismin rahoittamisen taikka tietoturva- tai teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi tai muutoin asian käsittelemiseksi; tai muun yleisen edun edellyttämän tarkoituksen varmistamiseksi lainsäädännön mukaisesti.

Erillinen suostumus
Voimme luovuttaa henkilötietoja Kuuloliike Noora Kultarinta Oy:n ulkopuolisille osapuolille, kun olemme saaneet erillisen suostumuksen tietoja koskevalta henkilöltä. Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

6. Sinun henkilötietojasi koskevat oikeudet
Tietosuojalain asetuksien mukaan sinulla on;
• Oikeus saada nähdä käsittelemämme henkilötietosi
• Oikeus vaatia virheellisten, vaillinaisten tai vanhentuneiden henkilötietojen korjausta
• Oikeus vaatia poistamaan henkilötietosi
• Oikeus rajoittaa ja vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
• Oikeus pyytää henkilötietosi, jotta voit siirtää ne kolmannelle osapuolelle.
• Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos koet Kuuloliike Noora Kultarinta Oy:n henkilötietojen käsittelyn olevan tietosuojalainsäädännön vastaista.

Suoritamme pyyntösi mukaiset toimenpiteet, ellei meillä ole oikeudellista ja/tai perusteltua syytä olla toteuttamatta pyyntöäsi. Halutessasi käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, voit lähettää meille postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista.

Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.

7. Evästeet
Evästeet eli cookiesit ovat verkkoselaimeesi tallentuvaa dataa, jotka koskevat esimerkiksi verkkosivuja, joilla olet vieraillut. Kuuloliike.fi-sivulla käytämme evästeitä analytiikkatietojen keräämiseen ja verkkosivuston toimivuuden lisäämiseen. Näin voimme parantaa verkkosivujamme ja tehdä niistä hyödyllisemmät asiakkaillemme. Evästeet liittyvät IP-osoitteeseesi, eikä niiden kautta kerätä muita yksilöintitietoja.

Sosiaalisen median evästeitä käytetään tunnistamaan käyttäjä sosiaalisen median palveluissa, jotta hän voi esimerkiksi nappia painamalla jakaa artikkeleita. Näillä evästeillä voidaan myös kohdentaa mainontaa. Tietokooste, jonka saamme, on anonyymi, eikä siitä voi tunnistaa yksilöitä. Mikäli et halua, että näitä tietoja kerätään sinusta, voit poistaa evästeet selaimesi internet-asetuksista. Tällöin emme voi kuitenkaan taata verkkosivun toimivuutta, koska osa evästeistä ovat välttämättömiä sen toiminnalle.

Käytämme seuraavien yhteistyökumppaneiden evästeitä. Voit myös estää yhteistyökumppania käyttämästä evästeiden tietoja seuraavissa osoitteissa:
• Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
• Facebook: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

8. Tietoturvallisuus
Edistämme tietoturvallisuutta teknisten suojatoimenpiteiden lisäksi varmistamalla, että henkilötietoja voivat käsitellä ainoastaan ne henkilöt, joiden työtehtävien puolesta tämä on perusteltua. Käsittelemämme henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä asianmukaisin käyttäjäkohtaisin tunnuksin, salasanoin ja käyttöoikeuksin.