Kuulonsuojaus

Kuuloliike Noora Kultarinta - kuulonsuojaus - suojaa kuulosi

Suojaa kuulosi

Työikäisten selvästi yleisin vahvistettu ammattitauti on meluvamma. Yksilölliset kuulosuojaimet ovat laadukkaat ja pitkäikäiset sekä mahdollistavat tasaisen vaimennuksen. Suojaimia on mukava pitää pitkiäkin aikoja, koko työpäivän.

Kuuloliike Noora Kultarinta - kuulonsuojaus - kuulonsuojaimet

Kuulonsuojaimet

Yksilölliset kuulonsuojaimet poistavat korkeat, haitalliset ja ärsyttävät äänet. Ne istuvat käyttäjälleen täydellisesti eivätkä paina korvia, vaikka olisivat koko työpäivän ajan käytössä. Lisäksi suojaimet ovat huomaamattomat.

Yhden suojainparin käyttöikä on vähintään neljä vuotta. Yksilölliset kuulonsuojaimet tarjoavat parhaan mahdollisen suojan kuulovammoja vastaan ja suojain sopii täydellisesti juuri käyttäjän korvakäytävän muotoon suunnitellusti.

Kuuloliike Noora Kultarinta - kuulonsuojaus - yksilölliset uimatulpat ja unitulpat

Yksilölliset uima- ja unitulpat

Häiritseekö nukkuvan puolison kuorsaus omia yöuniasi? Nauti jatkossa hyvistä yöunista yksilöllisten unitulppien avulla, jotka on tarkoitettu vaientamaan korviisi kantautuvia matalataajuuksisia ääniä. 

Jos taas pidät polskimisesta, mutta korviin menevä vesi pilaa uintiharrastuksen - erityisesti vesiurheiluun tarkoitettuja, yksilöllisiä uimatulppia on mukava käyttää ja ne pysyvät korvissa uidessa. Malleja myös lapsille!

Sovi aika! 

Kuuloliikkeen palveluihin kuuluvat kuulontutkimuksen lisäksi myös mallinotto korvakappaletta tai yksilöllisiä kuulonsuojaimia varten, tuki kojeen käytössä ja huoltamisessa sekä opastus ja neuvonta kuuloon liittyvissä asioissa. Sovi aika jo tänään!